Info og kontakt

Om festivalen

Osfest er en musikkfestival i Os, Hordaland som starta i 2013. Her kjem lokale, nasjonale og utenlandske artister i flere sjangre. Me vil og retta oss mot barn, ungdom og familie med skreddersydde arrangement.

Osbygdo ligg nydelig til ved Bjørnafjorden, bare 30 minutter sør for Bergen med kommunene Samnanger, Tysnes, Fusa og Austevoll omkring. Os er blant de hurtigst voksende kommunene i landet.

Festivalområdet er midt i sentrumskjernen, på grusplassen ved Os Ungdomsskule ved siden av Os Kirke. Osfest samarbeider med Os Kommune og lokalt næringsliv.

FESTIVALBUSS TIL BERGEN ETTER FESTIVALEN
Avgang: 02:20 (frå BEST-stasjon) begge dagar.​ Les mer og bestill plass her!

BILLETTAR
Dagspass (gjeld for ein dag): kr 840,- inkl billettavgift.
Festivalpass (gjeld for begge dagane): kr 1400,- inkl billettavgift.
Festivalpass for ungdom (14 til og med 17 år): kr 710,- inkl. billettavgift.
VIP-pass (Les mer om VIP-pass): kr 2270,- inkl. billettavgift.
NB: Det lønar seg ikkje å venta. Billettar “i døra” er dyrare. Forsalg på Ticketmaster. Barn t.o.m. 13 år går gratis i følge med voksne/foreldre!

OPNINGSTIDAR
Festivalområdet opnar kl 17.00. Konsertstart kl 18.00 fredag og 17.30 lørdag.

CAMPING
Offisiell festivalcamp er Kuven Farm Camping, tlf: 970 38 076 ein kilometer frå festivalområdet. Gangavstand til Os sentrum og Osbadet. Vi oppfordrar til førehandsbestelling grunna begrensa plass.

BOBILPARKERING
Øvreeide Gard i Hegglandsdalen tilbyr parkering for campingvogn og bobil. Her er det også fasiliteter som toalett, dusj og partytelt med varme. Garden er godkjent som “inn-på-tunet”-bedrift. Ta kontakt med Tore Øvreeide på 97466773.

Øvreeide Gård ligger i Hegglandsdalsvegen 499. Se kartet under.

Det blir satt opp transport fra Øvreeide Gård til festivalområdet kl. 16.45, med retur fra Os (Best-stasjonen) til Øvreeide Gård kl. 02.15. Det koster kr. 50 hver vei med transporten.

Se også http://ovreeidegard.no/ for mer informasjon.

OS HAMN
Vi ynskjer alle som kjem sjøveien velkomen. Drygt 500 bryggemeter med tilgang på straum, internett, vaskerom og dusj/wc står klar til å ta imot båtgjestar i Os gjestehamn i sommar.

​OVERNATTING HOTELL
Bjørnefjorden Gjestetun
Solstrand Hotel & Bad

Clarion Hotel Bergen Airport

 

Kontakt oss

OSFEST
Vågshaugen 34
5209 OS
Tlf: 56 56 55 50
Epost: info@osfest.no