Vil du være med som
frivillig på festivalen?​

Som Frivillig på Osfest kan du få en helt spesiell opplevelse før, under og etter festivalen. ​Oppgavene er mange og varierte, enten du er typen som ønsker å stå “i elden”, være bak scenen i kullisene, samhandle med publikum, teknisk crew, presse eller artister!

Mat og drikke
I denne gruppa vil du som frivillig ta del i alt som har med servering å gjøre. Det kan være å stå i bar, lage mat til publikum og artister etc. Her møter du folk – og ikke minst – du kan få med deg konsertene sjølv om du jobber!

Sikkerheit
Vakthold og sikkerhet er en av de viktigeste gruppene. Her kan du samarbeide med Røde Kors og Politiet, og vere med å sørge for ro, orden og godt humør under festivalen. Her treng vi staute folk!

Billettsalg
Vi skal selge billetter både før og under festivalen til bedrifter og publikum. Vi har festivalkontor ved Kløvertun i Os sentrum. Her vil man komme i kontakt med båtfolk, publikum og representere Os og Osfest på en kjempegod måte, spesielt for de som kjem utenbys fra. Dei som er interessert i å drive førehandssalg til bedriter kan også melde seg i denne gruppa.

Artist/Backstage
En av de viktigeste oppgavane i denne gruppen blir å sørge for at artistane trivs og sprer det glade budskap vidare. Noen skal hentest på Flesland, andre kommer i nightliner, noen skal på Bjørnefjorden og noen på Solstrand. Her er det logistikk, store smil og utadvendthet som gjelder. Denne gruppa må jobbe tett med Teknisk/Scene og Transport.

Transport
Vi oppfordrer alle som har tilgang til minibusser/busser eller 7 setere til å melde seg i transportgruppa. Vi trenger sjåfører! Her vil ein jobbe tett med artistane og artistansvarlege.

Miljø
Her ordner vi opp! Gjerder skal sittes opp, folk skal parkere, bord og stoler riggest m.m. I denne gruppa blir det muligheter for å jobbe ekstra mykje i forkant av festivalen. Her blir du en del av riggecrewet og kommer nok til å oppleve det gode samholdet som oppstår med godt samarbeid. Folk som ikke er redd for å ta i en hammer eller henge i eit tau meld seg på her.

Rigging
Rigging av utstyr, både før og etter festivalen. Ypperlig for deg som er interessert i å lære om hvordan det er å gjøre en stor lydproduksjon!

Camping
Dette blir en liten, men fin gruppe. Her skal det organiseres camping for de som kommer med telt, båt el.l.

Akkreditering og promo
Promo og marknadsføring er en av de gruppene som virkelig jobber i forkant av festivalen. Her skal man stå på stand i sentrum diverse steder, jobbe med media, plakater, flyers og alt som kan for å få flest mulig til å komme til Osfest!

Meld deg som frivillig her