Violet Road

Lørdag

KJØP BILLETTER

Violet Road kommer til Osfest i august 2019

Et av de mest ettertraktede livebanda i Norge kommer til Osfest. Violet Road starter 2019 i Operaen, og lørdag 10. august entrer de scenen på Osfest.

Popbandet har med sin store musikalitet og smittsomme humør sjarmert seg inn i mange nordmenns hjerter de siste årene. Der disse gutta dukker opp blir det fest, noe som har gjort bandet til et populært liveband.

Bandet som startet med tre brødre fra Kåfjord, har for alvor gjort seg kjent for det norske folk med låta «Monument», som er listet på P1 og som er løftet opp av Spotify i både inn-og utland. Den prydet også NSBs store reklamekampanje i fjor vinter. Låta er en del av siste albumslipp «Lines Across Light», som ble sluppet 21. september 2018.

Albumet ble spilt inn i 2017 sammen med stjerneprodusent Joel Hamilton, som er nominert for Grammy fire ganger for sitt arbeid med Elvis Costello, Tom Waits, The Black Keys og Iggy Pop. Dette er starten på en satsing på det store utland for det populære popbandet. Men først skal bandet på en omfattende Norgesturné våren og sommeren 2019.

–Violet Road har gjort stor suksess i Norge de siste årene, og vi er glade for å kunne tilby et band jeg vil si er av et internasjonalt kaliber, sier Tor Egil Hylland, festivalsjef for Osfest.

KJØP BILLETTER

 
facebook
instagram
youtube
soundcloud
nettside