Testpilot

Fredag

KJØP BILLETTER

Med tittelen “ÅRETS ROCKELÅT 2016”, kåret av Rockman.no sine 25 000 lesere i januar 2017, og et ferskt album i baklommen er bergensbandet Testpilot klar Osfest.

Platen “Chuck Yeager” har blitt strålende mottatt i lokal presse med bl.a. terningkast 5 i Åsane Tidene: https://open.spotify.com/album/6sayzRNXf2btjM9ytOu8ef

–  For dette er tungt, tøft og med en innstilling som kan slå deg så hardt i bakken at det lukter svidd, noe de til gangs beviste da de rocket Inside med sitt releaseparty tidlig i november” (Erik Madsen)

Heavymetal.no kommenterte følgende:
– Bandet har et par aspekter som taler sin sak; Produksjonen, som er veldig bra lagt til musikken, og attityden, som når de legger seg på det røffeste oser.
– De ligger helt i grenselandet noen ganger i å være hardrock og rock, mens det er enkelte små detaljer som riff og noe vokal som flørter med metallen. Jeg liker slike band (Yngve Moum Johanessen)

I kåringen av “Årets Rockelåt 2016” slo altså Testpilot knockout på flere storheter som Metallica, Volbeat, Kvelertak mm.

Les mer om det her:
http://rockman.nettavisen.no/#!/article/rockman.blogg.no/1485157244_folket_har_bestemt__d.html
https://www.nrk.no/hordaland/arets-beste-rockelat-er-fra-bergen-1.13340837
http://heavymetal.no/blog/posts/testpilot-vant-kampen-om-arets-rockelat

Med Bergens mest energiske vokalist og et band som knuser ut fete riff fra høytalerene, så er bandet mer enn klar for å spille på Osfest!

KJØP BILLETTER

 
facebook
instagram
youtube
nettside