Smash Into Pieces

Fredag

KJØP BILLETTER

Med 4 album, 11 singler og 50 millioner strømminger på Spotify, er Smash Into Pieces et av de raskest voksende alternative rockebandene fra Skandinavia. De serverer deg show og musikalitet i en herlig cocktail du garantert vil like!  


Spektakulære liveshow
Bandet fra Örebro i Sverige er kjent for spektakulære liveshow med stagediving og Parkour-moves, utført av maskot og grunnlegger The Apocalypse DJ. Sangene deres er en nydelig blanding av melodisk house-musikk og hardrock.


Internasjonal suksess

Smash Into Pieces har de siste årene tatt det internasjonale publikummet med storm. Deres siste Album «Evolver», som ble sluppet i oktober 2018, nådde 6 millioner strømminger etter bare 3 måneder. Bandet hadde mer enn 80 liveshow i 17 ulike land med denne plata, blant annet USA, Canada, Tyskland og England.

I 2019 skal bandet på turné i Skandinavia, før de skal de turnere i USA sammen med de verdenskjente rockebandene Within Temptation og In Flames.

Det er på høy tid at enda flere i Norge får øynene opp for dette bandet! Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve Smash Into Pieces live på Osfest.

 

Bandsitat:
“Anything standing between us and our dreams, we Smash into Pieces!”

 

KJØP BILLETTER

 
facebook
instagram
youtube
nettside