Majorleap

Lørdag

KJØP BILLETTER

Majorleap er et band som er på vei opp og frem! Musikken er melodisk Pop/rock med en høg dose av energi og formidling!

Majorleap er etter en intens vinter og vår i studio endelig klar med nytt album. Albumet som har fått tittelen ”The Idealist” som består av seks selvsnekra låter i folk/pop/rock segmentet, hvor de har hentet inspirasjon ifra flere steder og hendelser – som har preget bandet og medlemmene privat de siste årene.

Opp og nedturer
Musikkbransjen er brutal og det kreves både talent, riktig låtmateriale, riktige kontakter og ikke minst en solid porsjon med flaks for å lykkes. Bandet har opplevd sin del av oppturer og nedturer med brorparten av den siste varianten. Dette har bandet vokst på og lært seg å takle. Den desidert mest rocka låta ”Coming Up” som også var første singel fra dette albumet, er skrevet om akkurat disse opp og nedturene. ”Coming up” er setningsfrasen som beskriver det å jobbe seg sakte men sikkert mot bølgetoppen for så i løpet av bare et brøkdel av et sekund så havner en nederst i bølgedalen igjen. ”Coming Up” er også en låt som Ruben Gran på P3, NRK Sogn og Fjordane(listet) har spilt, samt Student Radioen i Bergen listet i november 2016.

Den ensome kjærligheten…
Den kanskje mest folkelige låta, med stor andel av Pop-vibber i seg ”Stars and Memories” er skrevet som en oppfordring til å holde ut og tro på den store kjærligheten.
– ”Dagens samfunn i Norge er blitt slik at folk ikke er avhengig av å være to lenger, mange tenker og vet at de klarer seg fint på egenhånd og det blir da desto lettere å seile sin egen sjø”.

Ifra kjærlighetslivet går veien videre til det mer alvorlige som skjer rundt om verden, tittel-sporet på albumet ”The idealist” handler om de vanskelige valgene som må tas når verden skriker etter hjelp fra ”Verdens Rikeste Land”, å være en idealist i slike tilfeller er en umulig oppgave, uansett hvor lite eller mye en hjelper til så vil en alltid sitte igjen med det store spørsmålet; ”var dette det riktige valget?”, vi opplever en stadig påminnelse i tv-ruta om folk som ikke har det så godt som oss her i Norge, dette bør hjelpe oss å sette ting i perspektiv og bli bevist på hva som egentlig betyr noe, hva som egentlig er viktig her i livet.

Albumet ”The Idealist” ble sluppet 3. februar 2017 både elektronisk og på Vinyl. Platen har fått strålende anmeldelser fra Gaffa og Bergenmagasinet. Gaffa gav platen 5 stjerner og skriver: “Imponerende debut fra Bergen. Skal du bare høre én plate fra Bergen i år, så bør du velge deg Majorleaps imponerende debutplate The Idealist uten å se deg tilbake”. Bergenmagasinet trillet 6 på terningen og skriver: Fire musikere fra Osterøy og en fra Værlandet har funnet sammen som MajorLeap, et nytt band som plasserer seg trygt i et prog/folk pop-landskap. De minner litt om gode gamle Martin Stephensson & The Daintees, med noe av det samme smittende humøret i låtene.”

Link til anmeldelsene finner en her: http://gaffa.no/anmeldelse/114439/imponerende-debut-fra-bergen/ og http://bergensmagasinet.no/magasinet/magasinet-08-02-2017/

Dette albumet er et album som bandet er utrolig stolt over, det er det første albumet som gis ut med den nye besetningen. Bandet føler at dette er starten på en utrolig spennende reise som bandet har bestemt seg for skal inneholde kontinuerlig utvikling, latter, humor, godt brorskap, kreativitet og et solid sammenhold i både tykt og tynt.

KJØP BILLETTER

 
facebook
instagram
youtube
soundcloud