Madcon

Fredag

KJØP BILLETTER

Don’t Worry

Vi er veldig stolte over å få Madcon til Osfest 2018, de er kjent for sitt live-rykte og deres usedvanlige sterke hit-historikk, tatt dette i betrakting blir det utvilsomt et fett show. Madcon kommer til Osfest på fredagen og de har lovet et show vi seint vil glemme.

Madcon ble først kjent tidlig på 2000-tallet, da de debuterte med spellemannprisvinnende” It’s All a Madcon”. I 2007 kom det store gjennombruddet med singelen” Beggin”, en gammel Frankie Valli-klassiker i ny drakt som solgte til seks ganger platina. Oppfølgeralbumet” So Dark The Con Of Man” solgte til dobbelt platina, og innkasserte to spellemannspriser. Deretter gikk det slag i slag med” An InCONvenient Truth” og singelen” Liar”, og enda et par spellemannspriser, før de i 2010 holdt en forrykende opptreden under Eurovision-finalen med låta “Glow“. Låta gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa. I 2013 slapp bandet albumet “Icon”. På albumet bidrar internasjonale stjerner som bla Kelly Rowland, Snoop Dogg og Rick Ross. Singelen “One life” feat Kelly Rowland gikk multi platinum og har over 16 millioner views på youtube.

Madcon fortsetter suksessen, og er fremdeles like aktuelle: “Don’t Worry» har nesten spinnville 140 millioner streams på Spotify! På nyåret kommer de med enda mer, der de nylig har sluppet låten «Don’t Stop Loving Me».

KJØP BILLETTER

 
facebook
instagram
youtube
soundcloud
nettside