Blest

Lørdag

KJØP BILLETTER

Tidlegare Vamp-medlemmar med nytt band. Blest kommer til Osfest lørdag 12. august.

Tre tidligere sentrale medlemmer fra Vamp, er klar med ny satsing. Haugesunderne Paul Hansen, Torbjørn Økland og Calle Apeland er utgjer saman Blest.

– Blest leverte en fantastisk konsert og vi er stolt av og få de til Osfest 12. august med fullt band, seier Tor Egil Hylland som reiste til Haugesund då Blest hadde realeasekonsert i Festiviteten 1. april.

Blest

Blest er et nytt band med de tre som sluttet i Vamp for tre år siden. Paul Hansen (sang, gitar), Carl Øyvind Apeland (bass) og Torbjørn Økland (gitar).

Mange av tekstene er skrevet av Ingvar Hovland, som også sto bak «Månemannen», «Liten fuggel» og mange andre for Vamp. Et par andre tekstbidrag kommer fra Gaute Sortland fra Bergen Mandolinband. De har også satt melodi til Inger Hagerups «En liten vise», som nesten høres ut som den var skrevet for å bli behandlet av Blest.

Blest har ikke hvem som helt med seg på fele – både Marie Klåpbakken og Nils Økland, og ellers spiller en lang rekke gjengangere som Geir Sundstøl og Erland Dahlen i den utvidede besetningen. Blest er smakfullt produsert av Thom Hell, som også synger og spiller med.

Aller finest er låten «I dine sko», en tekst som høres ut som den stikker litt dypere enn resten. Hadde det ikke vært for at de må begynne om igjen med et nytt merkenavn hadde Blest allerede vært en garantert folkekjær suksess. De som har fulgt Vamp vil nok kjenne igjen Musikkstilen.

KJØP BILLETTER

 
facebook
nettside