Waterwagon erstatter The Untouchabl(u)es på årets Osfest

The Untouchabl(u)es må melde avbud til Osfest 2019 på grunn av sykdom. Det nye bandet Waterwagon, som består av veletablerte musikere med link til blant annet Saft, Trang Fødsel og Kaizers Orchestra, tar over roret.

Waterwagon skal spille kjente pop-og rockeslagere på Osfest, og blir ifølge festivalsjef for Osfest, Tor Egil Hylland, en god erstatter for The Untouchabl(u)es.

– Det er selvsagt trist at The Untouchabl(u)es ikke kan spille i år. De er et lokalt band som er godt kjent blant vårt publikum. Men sykdom er ikke noe vi kan styre over dessverre. Og Waterwagon er et veldig bra liveband med dyktige musikere, som jeg er sikker på klarer å få opp stemningen til samme nivå, sier Hylland.

Litt om Waterwagon

Bandet består av anerkjente musikere med link til etablerte navn som legendariske Saft, Trang Fødsel, Kaizers Orchestra, Jahn Teigen, Jan Eggum, Ole Paus, Herborg Kråkevik, Vestlandsfanden, Bjørn Eidsvåg, Pogo Pops, Marion Ravn, Kurt Nilsen, Tennis, Orbo & The Longshots og Mighty Magnolias.

Waterwagon spiller popmusikk med influenser fra sent 60- og tidlig 70-tallet. De slipper sitt første album i september 2019, der alle tekstene er ført i pennen av co-vokalist Øyvind Hægeland.

I mai i år slapp de singelen «Go for tomorrow», som ligger på Spotify.

Untouchabl(u)es satser på Osfest 2020

Bassist og vokalist Geir Magne Moberg skulle etter planen opereres før Osfest, men operasjonen er utsatt, og derfor måtte bandet avlyse årets Osfest.

– Jeg var innstilt på å stille på scenen om det så skulle være i rullestol, men det er litt vanskelig å komme med hele sengen, sier Geir Magne, som satser på at The Untoucabl(u)es kommer sterkere tilbake på Osfest 2020.

KJØP BILLETTER